Обряды и заговоры

МОЛИТВА ЗАПРЕЩАЛЬНАЯ СВЯТОГО ВЕЛИКОМУЧЕНИКА КИПРИАНА

Призываем тя, Владыко Боже Вседержителю, Вышний, неискусимый, мирный Царю: призываем тя, сотворившего небо и землю, от тебе бо произыйде Алфа и Омега, сиесть: Начало и Конец. Предавый  человекам в послушание четвероножная и безсловесныя животныя, ты бо покорил еси тя, Господи, простри руку твою крепкую, и мышцу твою высокую и святую, и присещением твоим святым посети создание твое сие, и низпосли ему Ангела мирна, Ангела державна, души и тела хранителя, тако да запретит и отженет от него всякого лукавого и нечистого демона: ты бо еси Господь един высокий Вседержитель, благословенный во веки веков, Аминь.

Заклинаю тя духом, вдохнувшим человекам живот вечный, его же Имя страшно, и устами человеческими неизгланно. Заклинаю тя грядущим огнем, и жупелом и пеклом и трубою, емуже __________ солнце побежит на запад, и звёзды спадут на земли, и восплачутся вся племена и люди. Заклинаю тя сшедшиму в долняя страны земля, и расторгшим твёрдыя верия, и разрушившим болезни смертныя, и благовестившим патриархам из мертвым воскресением. Заклинаю тя ходившим по морю, и укротившим волны его. Заклинаю тя повелити  хотящим морю, издать вся в нем истопившияся, и земли в ней лежащих мертвых представить живых на Суд Божий. Заклинаю тя повелевшим морю непреступати предела своего, дондеже прийдет Господь судити мир.Заклинаю тя сошедшим на Синайскую гору, и глаголавшим с Моисеем и Аароном, и явльшемуся има в пламени огненном, и в столпе облачном. Заклинаю тя изведшим люди своя от земля Египетския, и давшим им на камене сладкую воду пити, и претворившим воду в кровь. Заклинаю тя казнившим Египта  Моисеем десятию ______. Заклинаю поразившим первенца Египетския. Заклинаю тя попалившим Содому и Гоморру, и пять градов иных от дождениему с небесе огненного града. Заклинаю тя сидящим на престоле славы, пред ним же Огнь течет, и ему же предстоять Тьмами тьму Ангелы, и тыщами тыща Архангелы, и Серафимы вопиющие, Свят, Свят, Свят Господь Саваоф, исполнь небо и и земля Славы воея, ______ еси во веки, Аминь.

И ты, душе лукавый, аще и не хотя воздажд славу  Имени Святому Его, и дежи аще сидиши в удеси тела создания сего: или в главе, или в темени, или в брови, или в очию, или в ушию, или в устах, или в языце, или в выи, или в плещи, или между плещима, или в мышца, или в персех, или в души, или в сердци, или в селезени, или в плюцах, или в чреве, или под чревом, или в точите, или в естественных пределах, или в крепости, или в жилах, или в коленах, или в лыстах, или в голени, или в руку, или в ногу, или в жилицах, или в кровавици, или в костех, или в мозгу, или в крови, или в власах, или в ногтех, или в всем теле, отлучися, устранися и изыйди душе лукавый, и даждь славу  Божию, тако Господь сильный над всеми есть: ибо клястеся идеже аще кто призовет Ися Господне, еще  ищезнути вам.  Заклинаю тя именем Господа Иисуса Христа, распеншагося при Понтийстем Пилате. Заклинаю тя рекшим: небо мне престол есть, земля же подножие ногам моим. Заклинаю тя Архангелами Его, Михаилом и Гавриилом, Уриилом и Рафаилом. Заклинаю тя Великим Именем Сына Божия, отлучитися от создания сего, и ниже с ним  _______, ниже сложну быти с ним, но дати славу и службу Имени Святому его. Заклинаю тя всеобразное на злостретение и нападение дневное и полуденное и полуночное, идеже аще еси, отлучися от создания сего, и низведи душу, и разсыпли, не раздроби тело его, но остави его чистаи жива Богу на службу. Заклинаю тя грядущим утвердити престол между небом и землёю, и судити всему роду человеческому, праведным же и грешным. Ты убо душе нечистый, убойся имени Святаго Его, и отыди от создания сего:Убойся огня неугасаемого, убойся родства огненного всепоядающего: Убойся уготовавшего тебе огнь и жупел и пекло губителеви:Убойся  явльшегося Моисееви и ААронови на горе Синайстей: Убойся явльшегося Иоанну на реце Иорданстей, его же видевши река убояся, и отступи, и возвратися вспять:И ты душе лукавый убойся, отступи и устрашися от создания сего. Заклинаю тя отдающимся светом тако ризою, единым имеющим бесмертие: Тому бо подобпает всякая слава, чесь и поклонение Отцу и Сыну, и Святому Духу, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

На сколько полезной была эта запись?

Отметьте звездами!

No votes so far! Be the first to rate this post.

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Добавить комментарий

error: Content is protected !!
%d такие блоггеры, как: